Implementering generelt (PAY)

Online betaling med kreditkort består af 3 punkter:

1. Kunden præsenteres for en betalingsside. Her taster kunden kortnummer, kontrolcifre og udløbsmåned/udløbsår. Siden vises sikret, dvs. med sikkerhedssymbolet aktiveret i browseren. Det gøres ved at benytte SecureTunnel kaldet beskrevet i punkt 2.2 Secure Tunnel.
  2. Tastede data sendes til DanDomain Betalingssystem. Betalingssystemet kommunikerer med PBS og tjekker om det tastede kort er gyldigt.
  3. Hvis kortet godkendes sendes en mail om, at der er foretaget en ny transaktion. Denne vises i administrationen under Nye transaktioner. Kunden videresendes efterfølgende til en “betalings-godkendt-side” (OKURL). En side, efter eget valg, kunden viderestilles til når betaling er gennemført.
    Hvis kortet ikke godkendes videresendes kunden til en “ikke-godkendt-side” (FAILURL). En side, efter eget valg, kunden viderestilles til ved ikke gennemført betaling.

Grafisk oversigt over en betaling

Nr. Beskrivelse
Side, med informationer om produkter eller lignende.
Kreditkort indtastningsside. Siden krypteres via DanDomain Secure Servers.
DanDomain betalingsserver. Her håndteres tastning af kreditkort informationer, og kan enten gå videre, hvis betalingen går godt, til eller sende en fejl tilbage til
Information sendes til PBS, hvor kortet er valideret
Information om betaling sendes tilbage fra PBS
En eventuel fejlbesked sendes til brugeren
Hvis transaktionen er gået igennem, vises en eventuel bekræftelsesside.

Features:

• Mulighed for at lave checksum validering af data der sendes til securecapture.asp både fra DanDomain Webshop samt egen implementering.

• Mulighed for at lave betalingsvinduer direkte fra administrationen uden brug af kode.