Betalingsvinduer

Betalingsvinduer kan kaldes direkte fra pay.dandomain.dk, et link kan se sådan ud

https://pay.dandomain.dk/PayWindow/pay.asp?PayWinID=1&PayWinMerchantID=765&OrderID=1&Amount=100,00&CurrencyCode=208&CardTypeID=1

Her kaldes PayWindow med id 1, og hvis PayWinBehaviour er sat til 2, vil kunden efter tastning af kort og kortnummer (vil kun validere, hvis det er et dankort, da CardTypeID er sat til 1) have gennemført en betaling der kan ses på https://pay.dandomain.dk på ordrenr. 1 med 100,00 dkr. (Fordi CurrencyCode er sat til 208)

Parameter Beskrivelse
PayWinMerchantID Ses ved at trykke Vis under betalingsvinduer.
PayWinID Betalingsvindue id, som kan ses inde på https://pay.dandomain.dk, under Betalingsvinduer
OrderID **

APIOrderID *

Butikkens Ordre ID, kan også ses inde under transaktioner.
Amount **

APITotalAmount *

Beløb som hæves. Bemærk, decimal separatoren er altid , (komma)
CurrencyCode

APIPayGatewayCurrCode *

Valutakode. Hvis intet angivet bliver det 208 (DKR). Gyldige valutakoder kan ses her
CardTypeID

APICardTypeID *

Hvis det ønskes at validere på korttype, hvis kun dankort skal acceptere, skal parametren sættes til “1”. Der kan komme flere korttyper med, de skal blot separeres med “,” (F.eks CardTypeID=1,4 for dankort og visa/dankort.)

Korttyper kan ses her

TestMode

APITestMode *

Hvis den sættes til “1”, vil mankunne bruge 1111111111111111 som et godkendt kort, og 2222222222222222 som et afvist kortnr.
CheckSum

APIKey *

Angivelse af sikkerhedsnøgle for evt. MD5 kryptering. Denne CheckSum bliver tillagt resultatet af:

CheckSum = md5(OrderID & “+” & Amount & “+” & ChecksumSecretKey & “+” & CurrencyID)

Variablen CheckSum skal sættes sammen således i ASP:

CheckSum = md5(OrderID & “+” & Amount & “+” & ChecksumSecretKey & “+” & CurrencyID)

I PHP vil det se således ud:

$CheckSum = md5($OrderID.”+”.$Amount.”+”.$ChecksumSecretKey.”+”.$CurrencyID);

Så hvis variablerne indeholder følgende: OrderID=100 Amount=100,50 ChecksumSecretKey=key

så det bliver en streng der hedde feks. 100+100,50+key+208 som man så md5’er og gemmer i variablen CheckSum

Bemærk, CheckSum kan kun benyttes ved metoden API – Integration.

* Bruges hvis det er API integration med DanDomain webshop 6.0

** Hvis betalingsvinduet er sat til API integration, skal disse udfyldes.

Kreditkort logoer:

Der er standard oprettet tre kreditkort som benyttes for visning, når brugere går ind og åbner et betalingsvindue. Denne kan fjernes hvis der ønskes brug af egne logoer. Se evt. 1.7 Betalingsvinduer for grafisk demonstration.

HTML Eksempler

Hvis du selv har lavet din shop, og ønsker selv at have det meste over på din side, og kunder kun skal indtaste kortnummer over i betalingsvinduet.

Det er vigtigt du ændre disse 4 ting, til at passe til dit system.

• CardTypeID (de kort som du ønsker folk skal kunne betale med)

Vær opmærksom på der er forskel på “Dankort” og “Visa/Dankort”

• Amount/<input type=”text” name=”Amount” value=”100,00″ disabled> (beløbet der skal hæves på kundens kort)

• OrderID/<input type=”text” name=”OrderID” value=”1″ disabled> (Order id som kan ses inde på pay.dandomain.dk)

• CurrencyCode/<input type=”hidden” name=”CurrencyCode” value=”208″> (hvis du vil bruge en anden valuta end DKR (Danske Kroner))

Det er vigtigt du husker at ændre PayWinID og PayWinMerchantID du kan finde dem ved at trykke på “Betalingsvinduer” inde på https://pay.dandomain.dk/. Du kan se hvor du kan se det her. Du får den nederste linje frem ved at holde musen hen over “[Vis]”.

Det vil give dette resultat:

Hvis du vil have kunden skal taste ordrenummer, beløb og kort nr, over ved os kan du bruge et af disse to eksempler.

Eller et almindeligt link: