Fejlfinding ved egen implementering

Der fejlfindes på baggrund af fejlkoder. De kommer fra DanDomain Betalingssystem eller fra betalingsformidler, eksempelvis PBS ActionCodes.

Typiske fejl:

• OrderID eller Amount har værdien 0 (nul).

• Felt for kontrolcifre må ikke hedde CVC men skal have benævnelsen CardCVC

• Der overføres ikke sessions variabler til securetunnel.asp, typisk fordi variablen tunnelurl ikke er url-encoded, samt variablen SessionID ikke er postet fra eget site til PayNets securetunnel.asp

• PBS fejlkoder iøvrigt: (PBS ActionCodes)