Administrationen generelt (PAY)

Administrationen generelt

I administrationen foretages den daglige håndtering af betalinger.

Log ind her: https://pay.dandomain.dk

Brugernavn: forretningsnummer fra PBS
Password: det af DanDomain sendte password (skal ændres jævnligt)

I administrationen findes de gennemførte betalinger. Her kan man hæve, afvise eller forny en betaling. Der kan også nedjusteres eller krediteres.

Transaktioner, indsættes IKKE på ens bankkonto, før transaktionen er hævet i betalingsadministrationen.

Flowet er som følger:

1. Kunden foretager en betaling på nettet
  2. Forretningsejer logger ind i administrationen og hæver transaktionen
  3. PBS hæver pengene på kundens konto, og indsætter dem på din

Sikkerhed:

Hvis der er handlende på DanDomains betalingserver fra samme ip-adresse, der forsøger at betale online mere end x-antal gange med mislykkede forsøg, vil der ved 5 indtastninger blive kategoriseret som Mellem risiko, og ved 10 indtastninger som Høj risiko under Svindel kontrol, når der trykkes ind på vis transaktion.