Kreditering (PAY)

Sådan foretages en kreditering, skridt for skridt:

I eksemplet herunder er der lavet en indbetaling på 500 kroner, men der er behov for at kreditere 100 kroner til kunden, da en vare ikke kan leveres, eller er blevet sendt tilbage. Kunden skal altså ende med at have betalt 400 kroner i stedet for 500.

Bemærk: Kreditering af delhævede transaktioner er beskrevet separat under Delhævning

1: Klik ind under Gennemførte betalinger (Fig. 1)

2: Klik på ordrenummeret på den ordre der skal laves en kreditering på (Fig. 1)

3: Klik på knappen Kreditering på det nye skærmbillede der fremkommer (Fig. 2)

4: Indtast beløbet som kunden skal have tilbage. Altså i dette eksempel 100 kroner (Fig. 3)

5: Klik på Udfør Kreditering (Fig. 3)

6: En boks vil komme frem og spørge om du er sikker. Tryk OK (Fig. 4)

7: Du føres nu tilbage til oversigten, hvor du vil kunne se at beløbet nu er nedjusteret. (Fig. 5)

Figur 1

Figur 2

Figur 3

Figur 4

Figur 5