Betalingsvinduer (PAY)

Betalingsvinduer kan laves med ganske få klik samt angivelse af tekster, farver, CSS mv.

Oprettelse af betalingsvinduer:

Med beskrivelse heraf:

Parameter Beskrivelse
GateWay Mulige Gateways:

• Kreditkort
  • E-Dankort, som kræver aftale med banken om homebanking og tilknytning til e-Dankort til denne.
  • 3D Secure, beskrevet her: www.DanDomain.dk
  • e-Wire. Åbner vindue til e-Wire login for sikker overførsel mellem konti.
  • Nordea DK. Genvej til sikker betaling med Nordea netbank (Kan håndteres via login i PayNet Administrationen).
  • Nordea SE. Overførsel af penge til Svenske konti via DanDomain PayNet.
  • Brugervalg: en mellemside der giver kunden mulighed for at vælge en af ovenstående betalingsmuligheder.

Den typiske GateWay parameter er Kreditkort der bruger DanDomain PayNet over PBS.

Sprog Der findes oversættelse af tekster fra Dansk til Engelsk på selve betalingsvinduet. Disse kan ikke ændres. Ved henvendelse til DanDomain kan flere sprog evt. tilføjes.
Metode

Der findes to typer:

• Indtastning, som gør sig gældende for betalingsvinduer hvor der ikke automatisk bliver genereret et OrdreID samt beløb (Amount). Dette vil oftest blive brugt når kunder laver ordre med eksempelvis bankoverførsel som betalingsmetode, og derefter ønsker at bruges deres kort istedet for netbank.
  • API – Integration. Benyttes typisk af programmører der har eget system, der kan overføre parametre fra kurv til DanDomain PayNet. “API – Integration”-siden requester parametre ganske som securecapture.asp og securetunnel.asp. Se evt. vejledning til disse ved tryk her
  • Bemærk, CheckSum kan kun benyttes ved metoden API – Integration.
Sidetitel <TITLE> html tag vist i betalingsvinduet, samt virker som overskrift på betalingssiden.
Form baggrundsfarve Skrives som HEX koder, eller som almindelig skriftsprog. eksempelvis: “Blue” eller “#FFFFFF”
Firmalogo URL Absolut sti til evt. firmalogo. Denne kan eksempelvis se ud således:

Transaktion ok URL Bestemmer hvilken side der skal vises med tekst til brugere når en betaling er gået godt. Er denne ikke indtastet, vil der bliver vist en standard side bestemt af DanDomain.
Egne CSS Styles Her kan defineres sidebestemte stylesheets (CSS).

Eksempel:

<style type=”text/css”>

Body {

background-color:#FFFFFF;

font-family:Courier New;

font-size:11px;

color:#000000;

margin-top:5px;

margin-bottom:5px;

margin-right:10px;margin-left:10px;text-align:center;

}

</style>

Sikkerhedsnøgle Angivelse af sikkerhedsnøgle for MD5 kryptering.

CheckSum = OrderID + CurrencyCode + Amount + “Sikkerhedsnøgle”

Kreditkort logo url Tast link til et billede her, så vises det i betalingsvinduet istedet for de tre standard der er indsat.
Anvende nøgle Angiver om sikkerhedsnøgle skal bruges eller ej.

Eksempel på betalingsvindue:

Betalingsvinduer ser standard nogenlunde ud som nedenstående:

Bemærk: Der vil også for betalingsvinduer være mulighed for at benytte kontrol af korttyper.