Overvågning Trademark Clearinghouse

Ved overvågning af tilmeldte varemærker til Trademark Clearinghouse, underforståes en funktionalitet der blandet andet sørger for at notificere rettighedshavere omkring en domæne registrering der består af et, i Trademark Clearinghouse tilmeldt, varemærke.

I fald dette skulle indtræffe i hver ny domænetypes periode og de første minimum 60 dage for offentlig tilgængelighed, vil Trademark Clearinghouse sende besked til registranten at vedkommende er ved at registrere et domæne der muligvis krænker 3. mands rettighed. Skulle denne registrant stadig ønske at registrere domænet, vil rettighedshaver blive notificeret herom, og dermed givet mulighed for at tage passende forholdsregler.

Dersom DanDomain altid vil aktivere ønske om sunrise for alle varemærker og dennes varemærkevarianter ved tilmelding, består overvågning dermed også i en mulighed for at modtage beskeder før nye domæner bliver gjort tilgængelige for sunrise, så man har mulighed for at byde ind i forhold til tidlig reservation af domæner.