.SE domæne ønskes flyttes til/fra DanDomain – hvad gør jeg?

At flytte et .se domæne til DanDomain kræver at DanDomain får udleveret den AUTH kode der er tilknyttet domænet. DanDomain vil sende dig en email om dette når vi ser et domæne skal flyttes til os.

Jeg ønsker at flytte domænet væk fra DanDomain.

DanDomain kan kun udlevere AUTH koden Du kan få udleveret denne AUTH kode ved at klikke på “A” ud for domænet i domæneoversigten i kundecenter, eller ved at indsende denne formular (i underskrevet stand): http://www.dandomain.dk/support/misc/transferaccept.html . Bemærk – AUTH koden udsendes til den e-mail adresse der er påført ejerskabet af domænet. (Den e-mail adresse du brugte ved ordreafgivelse).

Bemærk! – Har du abonnement på domænet, skal du huske at opsige dette. Opsigelsen kan ske online i kundecenteret under abonnementer eller via indsendelse af denne formular (i underskrevet stand): http://www.dandomain.dk/support/misc/opsigelseabonnement.html

Link til kundecenter: https://www.dandomain.dk/kundecenter.html