Overdragelse af ejerskab for .EU .COM .NET m.fl. domæne(r)

Hvad skal der til, for at overdrage ejerskabet for et domæne ?

Man skal logge ind i kundecentret på dandomain.dk og vælge fanen “Domæner”

ejerskab01
Ud for det domæne man ønsker at skifte ejerskab på trykker man på det lille “T” med rød baggrund, hvorefter en lille guide vil starte.
For .dk-domæner henvises der til dk-hostmaster ved klik på det lille “T”.

overdragelse01
Vælg hvem du ønsker skal betale for overdragelsen og klik på næste.

overdragelse02
Angiv den nye ejers email i feltet og evt. en besked.

overdragelse03
Nu har den ny ejer fået en mail om at du ønsker at overdrage domænet.

Du kan via kundecentret -> Domæner, fortryde overdragelsen.
Den nye ejer vil få en mail med et link og ved at klikke på det link komme frem til følgende:
overdragelse05

overdragelse06