Hvorfor er mit domæne i redemption?

DanDomain, som er din registrator, står som betaler for dit domæne og skal derfor også gøre dig som kunde, opmærksom på at det er tid til at betale årsafgift. Dette gøres på følgende måde:

  1. 90 dage før domænet udløber fremsender DanDomain en E-mail, hvori der gøres opmærksom på, at det er tid til at betale årsafgift. I E-mailen er der et link til fakturen for årsafgiften for de domæner der skal fornyes. E-mail adressen, der fremsendes til, er den du har oplyst i ordren på køb af domænet, eller har rettet via login i DanDomain Kundecenter. Samtidigt markeres domænet til at udløbe på udløbsdatoen, så det er vigtigt at du tager stilling til om domænet skal fornyes eller ej.
  • Reageres der ikke på fremsendte E-mail indenfor 7 dage, sendes et brev med posten indeholdende fakturen på årsafgiften for domænet/domænerne. Brevet fremsendes til den kontakt adresse der er angivet i i DanDomain Kundecenter . Bemærk – Har du aktiveret linket til fakturen i punkt 1, formoder DanDomain at du er bevist om betaling af årsafgiften, så domænet ikke udløber/slettes. Der vil derfor ikke blive fremsendt et brev med fakturen.
  • Når DanDomain modtager betalingen for årsafgiften (betalingsfristen fremgår på fakturen), vil domænet/domænerne blive fornyet.

Spørgsmål til fornyelse, så er du velkommen til at kontakte os.

Har du mistanke til at dit domæne er i redemption? Kontakt DanDomain på support@dandomain.dk