Jeg har selv navneservere – kan DanDomain registrere domænet til dem?

Hvis du ønsker at registrere til egne navneservere, skal du blot påføre navneservere, når du bestiller domænet. Husk, at ved .dk navne skal serverne være godkendt af DK-Hostmaster. Test om dine navneservere er godkendte: Tryk her
Ved internationale domæner som com/net o.s.v. skal navneserverne ikke være godkendte.

Har du allerede bestilt dit domæne skal du sende en fuldmagt til os fra dit kundecenter via kontaktformularen. Her klikker du på “Kontaktformular” og “Kontakt DanDomain” og sender din forespørgsel til support.