Hvordan virker ALIAS?

Et alias er et domæne der tilknyttes dit hoved domæne, dette gælder både hjemmeside og mail.

Er dit hoved domæne f.eks. www.domain1.dk og du tilknytter www.domain2.dk som alias vil aliases fungere således:

Taster man www.domain2.dk vil den vise hjemmesiden som ligger på www.domain1.dk, men den bibeholder www.domain2.dk i browseren.

Har man f.eks. en e-mail der hedder: info@domain1.dk vil man også kunne sende en e-mail til info@domain2.dk. Man kan ikke dele det op så man både har info@domain1.dk og info@domain2.dk . Så ønsker man f.eks. to separate e-mail konti på domain1.dk og domain2.dk skal man have to mail hoteller. domain2.dk afspejler altså domain1.dk

Info: Et webhotel/mailhotel kan tilknyttes så mange domæner man vil.

Alias kan bestilles her: Klik her