Hvor finder jeg AUTH / EPP koden

Hvis du logger ind i kundecenteret, vil du under fanebladet ”Domæner” kunne se et ikon med et ”A” lige ved siden af domænenavnet.

Hvis du klikker på dette ikon, vil du kunne få oplyst AUTH koden (også kaldet en EPP nøgle). Bemærk dog at koden kun kan gives, hvis domænet er mere end 60 dage gammelt.
Kundecenteret finder du her:
http://kundecenter.dandomain.dk

Er domænet endnu ikke 60 dage gammelt, kan vi i stedet tilbyde at skifte navneservere for domænet, til den udbyders navneserver du måtte ønske.
Det gøres næsten samme sted, men der skal så blot trykkes på logoet, der ligner en globus, ud for domænet.

kundecenter