Hvor finder jeg AUTH / EPP koden

AUTH-koder er ikke gældende for .DK-domæner.

Er domænet endnu ikke 60 dage gammelt, kan vi i stedet tilbyde at skifte navneservere for domænet, til den udbyders navneserver du måtte ønske.

Det gøres næsten samme sted, men der skal så blot trykkes på “Navneservere“, ud for domænet.

Når du logger ind i kundecenteret, vil du under menupunktet ”Domæner”.

Klik på “Vælg” og herefter på “Authkode

Hvis du klikker på dette, vil du kunne få oplyst AUTH koden (også kaldet en EPP nøgle). Bemærk dog at koden kun kan gives, hvis domænet er mere end 60 dage gammelt.

Første gang skal du godkende at DanDomain fjerner e-mail anonymiteten på domænet.

Herefter vil du få denne besked:

Godkend ved at klikke på linket i den fremsendte mail.

Du vil efter denne godkendelse få tilsendt en mail når AUTH-koden er tilgængelig i kundecentret (se evt. øverste screenshot).

Kundecenteret finder du her:
http://kundecenter.dandomain.dk