Find AUTH / EPP kode

Forudsætning for at finde AUTH / EPP kode

• AUTH koder gælder kun for domæner, der ikke er .dk
  • Domænet skal have været registreret i 60 dage
  • Er domænet endnu ikke 60 dage gammelt, kan du i stedet skifte navneservere for domænet
    Det gøres næsten samme sted, men der skal så blot trykkes på “Navneservere“, ud for domænet.

• Ændrer du navneserveren, flyttes DNS opsætningen til den nye udbyder.
      • Sørg derfor for at oprette relevante DNS opsætning hos din nye udbyder ved flytningen.
      • Betalingen af domænet foregår stadig til DanDomain.

Find AUTH / EPP kode

1. Log ind i DanDomain Kundecenter
  2. Klik på Domæner
    • Klik på “Vælg” ud for domænet og herefter på Authkode

3. Afhængig af hvilket domæne du har
    • Er dit domæne et ccTLD (landespecifikt, såsom .EU, .SE, .NU) – vises AUTH koden med det samme.
    • Er dit domæne et gTLD (herunder bl.a. .com, .info, .net, .org, .biz) – skal du følge nedenstående trin.

AUTH kode for gTLD domæne (herunder bl.a. .com, .info, .net, .org, .biz)

1. Første gang, du anmoder om AUTH koden, skal du godkende at DanDomain fjerner e-mail anonymiteten på domænet
    • Marker Ja og tryk Accepter

2. Der sendes nu en mail til din e-mailadresse.
  3. Tryk på det øverste link i den fremsendte mail.
  4. Klik på Approve
  5. Ændringen er accepteret
  6. Når AUTH koden er tilgængelig, vil du få tilsendt en mail.
    • Der kan gå ca. 15 minutter før mailen kommer.
  7. Log igen ind på DanDomain Kundecenter
    • Klik på Domæner
    • Klik på “Vælg” ud for domænet og herefter på Authkode

8. Auth koden vises nu