Clean temaet FAQ

Clean temaet er et Tema/Skin til Dandomains Webshop, der i skrivende stund bruges som shoppens standard tema, når du bestiller en ny demo.

Vi har her i supporten samlet en oversigt over de hyppigste spørgsmål vi får til at arbejde med temaet.

Hvordan ændrer jeg logoet?

I din shop administration skal du ind under Design -> Skins og Vælge Rediger skin ud for skinnavnet.

Her skal du scrolle ned til du finder feltet logo, hvor du har mulighed for at uploade dit eget logo.

Hvor stort skal logoet være?

Det eksempel logo som følger med shoppen er 191px bredt og 44px højt. Du kan godt ændre på størrelsen på dette, men det er ikke tilrådeligt at gøre det mere end 1,5 gange så stort, for ellers begynder temaet at have problemer med at få plads til det og stadig holde sig responsivt (Se herunder).

Hvad vil det sige at temaet er responsivt?

Et responsivt design på en hjemmeside vil sige at siden er designet til at kunne vises på mange forskellige enheder (Computer, bærbar, smartphone, tablet mm). Dette opnås ved at siden består af en masse byggeklodser der hver især kan ændre størrelse og indhold alt efter hvor meget plads der er til rådighed på enheden.

På Clean temaet medfører denne byggeklods opbygning at et par ting:

Når skærmen bliver lille (smartphone eller tablet på højkant), så kollapses menuen i toppen til et enkelt punkt, som man kan trykke på for at udvide til menuen.

På mindre størrelser bliver menuen delt op i flere linjer, hvis den indeholder mange elementer. (Dette er et godt argument for ikke at få for mange hovedpunkter i dette tema)

Logoet er afhængigt af størrelsen på menuen, så den bliver forstørret eller formindsket en smule alt efter om menuen er udfoldet eller kollapset.

På forsiden og på varelisteren bliver der vist færre og færre produktkoloner indtil der på smartphone størrelsen kun bliver vist en enkelt kolonne. Billederne bliver også forstørret eller formindsket en smule for at kompensere for dette. (Derfor er de vigtigt at have høj kvalitet på billederne og en god idé at beholde en billedbredde på 360px på varelisterne, da dette tal er nemt at arbejde med, når man snakker responsivt)

På varekortet bliver produktteksten skubbet ned under billedet på små enheder.

Nederst på siden ændrer de 4 blokke position og nogle af dem bliver fjernet på mindre enheder.

Hvor ændrer jeg betalingsikonerne?

I din shop administration skal du ind under Design -> Skins og Vælge Rediger skin ud for skinnavnet.

Billedet er indsat direkte i layoutkoden (det første felt), linje 50 (Antaget at der ikke har lavet ændringer i feltet)

Paymentlogos

Du kan fjerne linjen helt eller ændre billedstien til et andet billede som du allerede har uploadet til mediearkivet.

Hvor fjerner jeg Dandomain logoet?

I din shop administration skal du ind under Design -> Skins og Vælge Rediger skin ud for skinnavnet.

Billedet er indsat direkte i layoutkoden (det første felt), linje 58 (Antaget at der ikke har lavet ændringer i feltet)

Dandomainlogo

Du kan fjerne linjen helt og så er logoet væk.

Hvor store skal produktbillerne være?

Clean temaet er optimeret til følgende billedbredder:
Vareliste: 360px
Produktkort: 400px
Relaterede: 360px
Produktkort Popup billede: 2000px
Det vil sige at dine billeder skal være mindst 360px brede for at varelisterne blive pæne; 400px brede for at produktsiderne er ensartet og der er ingen pointe i at have billeder der er over 2000px i bredden. De behøver ikke være så store, det er bare max størrelsen. Det er stadig vigtigt at sørge for at billedhøjden er relativ til bredden. F.eks. er testbillederne som shoppen bliver født med 1,5 gange så høje som de er brede. Helt konkret er testbillederne uploadet som 1325px i bredden og 2000px i højden.