Backup Jobbene kan ikke køre automatisk, kun manuelt?

Det første du skal prøve er manuelt at køre de jobs der fejler, så de én gang har været afviklet og gennemført. Løser dette ikke problemet prøv da disse mulige løsninger.

Dette kan skyldes en fejl under opgradering af softwaren. Hvis dette problem fortsætter installer den nyeste java fra www.java.com.

Hvis dette ikke afhjælper programmet, prøv at geninstallere dette via http://backup01.dandomain.dk

Hvis dette stadig ikke virker, slet din backup Jobs, afinstaller programmet, og geninstaller, samt opret dit job på ny.