B2B

B2B modulet er tilkøb til shoppen, hvorfor du vil skulle kontakte os, hvis du ikke kan finde punktet i shoppen,
under “Kunder”. I menuen her kan du læse mere om de muligheder modulet giver.

Eksempelvis kunde delen, hvor man kan dele kunderne op i grupper, og produkt delen, hvor man kan give det enkelte produkt priser som kun gælder for alle, eller helt ned til en enkelt B2B gruppe.

Benyt menuen i det fremhævede felt til at vælge underside.