SSL på min DanDomain webside.

Denne tekst er til dig, som går med overvejelserne om at forsikre forbindelsen til din webside med SSL (Secure Sockets Layer), også i daglig tale omtalt som HTTPS eller sikker forbindelse.

Nedenfor vil der blive opstillet nogle ofte stillede spørgsmål og svar. Og til slut vil der være en kort faktuel tekst med rådgivning om hvad du blandt andet skal være opmærksom på. Her kan du kan se hvordan SSL / HTTPS ser ud i din browser.

Kan jeg tilkøbe SSL til min DanDomain webside?

Ja, der vil på vores produkter som benyttes til webside hosting og vores eget webshop system, være mulighed for at tilkøbe SSL.

Ønsker du at tilkøbe SSL til din webside, eller ønsker du at få svar på eventuelle spørgsmål, bedes du ringe til DanDomain på 87 77 90 45 eller ved mail kontakt til salg@dandomain.dk

Hvad indeholder SSL produktet?

Produktet gør det muligt for dig at sikre forbindelsen imellem din webside og dine besøgende. Dette gøres muligt via et certifikat, udstedt af vores internationalt godkendte leverandør.

Vælger du at tilkøbe SSL til din webside, vil det blive opsat imod din web hosting, udført af DanDomains teknikere, hvilket vil give dig muligheden for at konfigurere dit website til at behandle og effektuere forespørgsler på HTTPS. Er du i opstarts fasen af dit website og ønsker at sætte dit website i luften, med SSL tilknyttet fra starten, anbefales det at du tager kontakt til DanDomain support, med henblik på at få tekniske tips og guldkorn, som kunne være værdifulde for dig at erhverve dig allerede i den tidligere del opstarts fasen.

Du vil på DanDomains egen administrerede CMS (Blandt andet den kendte DanDomain Webshop og Edy), blive sparet for meget af den opsætning som ellers ville skulle laves på et Open Source CMS. Da DanDomain på sine egne CMS har fuld kontrol over systemet, hvilket gør det muligt for DanDomain at simplificere opsætningen for dig. Snyd dog ikke dig selv for at få svar på de spørgsmål som du kunne savne svar på. Du er mere end velkommen til at kontakte DanDomain på telefon: 87 77 90 45 eller på mail: support@dandomain.dk

Jeg har et allerede fungerende site, liggende på mit DanDomain webhotel og har ikke længere en web-udvikler tilknyttet. Kan jeg få SSL på min side?

Ja, det kan du godt. Der er mange som har fået leveret et website af deres webbureau, som efterfølgende er blevet lagt på nettet og kommet i drift, hvor de efterfølgnede har fået drømmen om at få yderligere sikkerhed i form af SSL, hvor opsætningen af SSL er sket med et gennemført resultat.

Står du i den situation hvor du har et behov for at få oplyst virkemåden omkring SSL, samt at få svaret om der muligvis kan være indstillinger som konflikter med din eksisterende opsætning, så er erfaringen som regel det giver god mening at konferere med en rådgiver der har prøvet det før.

Det anbefales som at tilegne sig viden omkring dette, eventuelt via søgning på nettet. Det vil også være muligt at opsøge tips, tricks og guldkorn ved DanDomain support.

For komplet vejledning og udførsel, rådfør evt. med vores kompetente samarbejdspartnere.

Værd dog opmærksom på at disse er selvstændige virksomheder, som på trods af at de er at finde på vores webside, ikke har en direkte tilknytning til DanDomain som forretning. Alle aftaler lavet med partneren omkring priser, tidsestimater, problemer med webkode mm. Vil være imellem partner og slut kunden.

Jeg har hverken en hjemmeside eller en webudvikler i mit netværk, men har et behov for at få oprettet en webside som understøtter SSL. Hvad kan DanDomain anbefale?

Søger du en komplet webhosting med SSL, kan det være at DanDomain Extra er hvad du søger eller opret selv nemt en hjemmeside i vores CMS system, Edy

Ønsker ud at høre mere om DanDomain Extra eller Edy CMS, er du velkommen til at kontakte DanDomain.

Jeg har en DanDomain webshop og vil gerne have SSL, hvad skal jeg være opmærksom på?

Inden du tilkøber skal du være opmærksom på at når dit site kører https, er det ikke tilrådelig at gå tilbage til almindelig http protokol. Dette skyldes at den oplevelse kunder vil få fra søgemaskinerne kan påvirke dit site meget. Så det anbefales altid at du som webshop ejer rådfører dig med en ekspert. inden tilkøb. For langt de fleste webshop ejere vil der ikke være nogen problemer forbundet med tilkøb af SSL certifikat men nogle webshop opsætninger kan være meget specielle og derfor have specielle omstændigheder forbundet med dem.

Typisk vil der ikke være problemer med at gå fra http til https men det anbefales IKKE at gå fra https til http.

DanDomain SSL

Tilkøbes SSL produktet ved DanDomain, vil der for det domæne som dette er blevet bestilt til, blive forhandlet et certifikat som så løbende, efter abonnements specifik aftale, vil blive fornyet. Endvidere vil der på den webserver hvor webhotel abonnementet er fungerende, blive tilføjet muligheden for at behandle HTTPS trafik. Dette vil man som kunde selv skulle have ansvaret for.

Det anbefales at der til løbende administration samt opsætning af dette, vil blive inddraget en fagmand i form af en webudvikler eller ligende. DanDomain tager ikke ansvar for om dit website vil kunne håndtere SSL, Du som kunde vil altid have fuldt ansvar for kodning af eget site.

Alle nævnte tiltag ovenfor er vejledene, DanDomain kan desværre ikke pådrage sig ansvaret for slutresultatet og eventuelle udfordringer, som skulle opstå i opsætnings processen.

Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at stille spørgsmål til os på telefon: 87 77 90 45 eller på email: support@dandomain.dk